søndag 10. august 2008

Besøk fra Karmøy

I dag har Victoria hatt nok en super dag. For tidlig i dag etter Victoria stod opp og før fuglene stod opp så ringte min mor. Jippi. Victoria skulle få besøk av mormor, morfar og oldemor. Tror de klarte å komme før klokka var tolv og. Og mormor og morfar hadde pakke med til Victoria. For de har vært på Kreta i samme by som vi var i mai. Der hadde de kjøpt en nydelig hvit kjole til henne. Så kommer hun til å vandre rundt som en brud i to minutt for så å bli en skitten brud etter hun har vært borti et eller annet og skitnet den ut. :-) Men det gjør ingenting. For mamma og pappa har jo vaskemaskin. Vi får prøve å ta et bilde av henne før kjolen blir skitten. Oldemor kjøpte og en liknende kjole til henne en tid tilbake, men den er ennå alt for stor. Så den må hun vokse inn i først. En så vakker prinsesse må jo ha de vakreste kjolene.

Oss voksne syns det var litt gøy når vi fikk skryt av hagen vår. Det var gøy. :-)

Middag bestemte vi oss for å spise ute. Guttene hadde funne en fin plass, men der var det stappfult så vi kjørte videre til Big Horn stake house i sandnes. Og der ble vi skikkelig skuffet. Kun 1/3 av bordene satt det folk på, men allikevel nektet de å gi oss bord for alle bordene var reservert. Tenk at det går an å ha så dårlig service at de ikke klarer å få plass til oss når det er så mange ledige plasser. Så da kjørte vi til Sola strand hotel. Men selvfølgelig klarte vi akkurat å komme mellom buffèen og middagen, så det var ingen mat å hente der. Da var Dolly redningen. For med lita jente på et år og en oldemor dårlig til beins kan vi ikke holde på å lete oss halvt i hjel.

Takk for besøket folkens og velkommen igjen. :-)

Elisabeth

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes ut som ein kjekk dag for alle ;-). Prøvde de restaurantane i Stavanger sentrum? Der er det jo bare å gå frå dør til dør.... Men det er populært å gå ut og spise for tida så det er ikkje alltid like lett.

Anonym sa...

Med ei gammele dame med gåstol så blir stavanger sentrum litt for langt å gå.

Aud Venke sa...

nei då, eg kan gje tips om koss du parkere...