mandag 4. august 2008

mandagstrening og store fly

I dag var det den gode gamle kjernen og Ingeborg med balder som kom på hundetrening. Vi startet med hilsetrening på en og en hund. Det var noen som var litt frustrert på akkurat det området. Men du og du hvor bra det gikk med alle sammen. Etter det hadde vi innkalling. Og nok en gang så gikk dette over all forventning på alle hundene. Utrolig gøy. :-) Så måtte Faya ha tannvisning og kladding fra alle. Vi må jo forberede oss til vi skal til Drammen. Det gikk helt fint. Etter dette delte vi oss i to grupper. Jeg og Faya trente sammen med Torhild og Era, mens Silje/Pia, Aud Venke/Ekko og Ingeborg/Sander gikk på ei gruppe. De skulle trene bakpart på klossen. Siden tror jeg de trente litt hver for seg.

Era har strevt litt med apportering og avlevering. Så Torhild har lært en ny måte å gjøre dette på i og med disse andre metodene har funket helt. Era skulle først dunke snuten i håndflaten til Torhild så skulle hun plukke opp gjenstanden og dunke i handa med den i munnen. Og dette skal igjen føre til avlevering i handa. Dunke snuten i handa var Era utrolig god til. Men så ble det litt vanskligere da når hun skulle holde denne tingen. Men etterhvert gikk det bedre og Torhild fikk til et par avleveringer. Godt jobba. :-)

Jeg og faya trener jo enda på det med pang dekken. Og det gjorde vi og denne gang. Det som er er at hun tar først en fot og så følger den andre etter. Det går fort, men det er ikke som det skal. Ved bruk av doggy zen fikk vi til noen pang dekker. Og og ved bruk av ball som belønning. Tror det at det kommer til å ta tid for å få alle dekken til pang dekker. Av og til virker hun super gira og hun smeller i bakken, mens andre ganger går det seint eller bare litt fort. Lurer på hva jeg kan gjøre for å få dette til. Noe må jeg jo gjøre gale her, men hva??? En gang så løsner det nok akkurat som det gjorde med apporteringa. Den sleit jeg jo lenge med.

Vi avsluttet treningen med nok en tur med hele gjengen. Og nok en vellykket tur. :-)

Over til noe helt annet. I går var vi og spiste lunch på flyplassen. Victoria viser veldig stor interesse for fly og helikopter. Så vi tenkte det at dette ville være en god opplevelse for henne. Planen var egentlig soma gård. Men på grunn av været ble det flyplass istedet. Og for en fulltreffer da gitt. Dette var jo rene himmelen for henne. Flere store fly på kloss holde som letter og lander. Hun satt så og si i ro hele lunchen og følgte nøye med ut vinduet med store trillrunde øyne. Der må vi nok spise en annen gang og.

Elisabeth

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønar at flyplassen blir den nye staden for ro og fred!