torsdag 12. februar 2009

To turer med Anne Lise, Scotty og Timmy

Denne uka har vi fått æren av to turer sammen med trioen (soon to be duoen :-( ) Anne Lise, Scotty og Timmy. Første turen var på Vigdelstranda. En helt nydelig dag. Faya forelsket seg helt i en pinne. Scotty løper som vanlig. Og lille Timmy er bare helt deilig. Vi møtte på en liten pappilon. Og Timmy og denne fant tonen. :-)


Vigdelstranda:
























Det er i grunn veldig greit å ha en dreven hannhund til testing av løpetid. Og Scotty viser enda ingen interesse for Faya på den måten. Så vi får bare vente videre. Derimot så møtte vi på ei annen tispe. og hun hadde løpetid. Hun slengte halen til side med en gang. Så så langt var hun på vei. Denne tispa var jo selvfølgelig da uten tobeint følge. Scotty forelsker seg jo i løpet av et sekund. Og fortvilelsen var stor for stakkars Anne Lise. Jeg må jo selvfølgelig le litt. "Alltid skjer det noe slik når vi er på Hellestø" sier Anne Lise. I det hun skal ta ham i bånd så stikker turtelduene. Og de stikker langt. Vi går etter, men nei. Borte vekk. Og der var leiteaksjonen i gang. Vi finner ham selvfølgelig igjen etter ei god stund med mye leting. Anne Lise ble lettet og turen bort til bilen ble i band.


Rett før turtelduen stakk av klarte jeg å filme litt. Minner om sterke sener og stygt språk i denne filmen. Anbefalt aldergrense 18 år.





Her sitter Timmy og Faya vakre som de er :-)



Elisabeth

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Flotte bilete, men eg trur de må halde dykk på Vigdel. Skjønte av Anne Lise at det hadde tatt vel mykje av etterkvart. 2 timar jakt+ veterinær er ikkje bare bre.

Aud Venke sa...

Gløymte å seie i første innlegget at biletet av Faya på berget var VELDIG fint. Ho ser så glad ut.