torsdag 11. juni 2009

I dag har vi hatt mye morro. Vi har vært på deilig skogstur sammen med Scotty og Anne Lise. Utrolig gøy. Se bildene og filmene.


Jippi !! Pinne

Og mere pinne :-)

Vakre Scotty


Ville Scotty:-)

Det er viktig å finne den perfekte badeblass :-)

På kvelden var det tid for trening. Bare ser Pia hvor ivrig hun er :-)

I dag var det te egget, tapt apport og spor som var på tapeten.

Vi begynte med te egget. Og her skulle vi nå begynne å gjemme det. Vi kom så langt at hun brukte nesen på slutten for å finne det. Men vi har lang vei å gå. Det er jo bare til å trene. Hun skal jo og etterhvert finne egget ved hjelp av lukt diskriminering. Maja var utrolig flink på det i dag. Gøy å se.

Punky prøver seg og.

Tapt apport. Sjekk filmen da. Her er det mye framgang siden sist gitt. Veldig glad :-) Har fått igjen for å trene på å plukke opp. Dette må vi trene mer på. Skal bli gøy når dette sitter i boks :-)

Sita in action

Her ser dere litt av pølsesporet vi gikk. Som dere ser så går det veldig sagte. Og det skal gjøre det. Det skal ikke gå så fort som den gangen da Faya gikk pappa sitt spor for ikke så lenge siden.

Elisabeth

3 kommentarer:

Gro sa...

Så kjekt med adle filmane og bildene.
Og nå skjønne eg koffer, Era rota seg innover skogen da me gjekk turen til slutt. Det var sporet ditt hun fant, for me såg og at hu fant någe å spisa der inne. Hu slo kontant på det og for innover, he he. Men me visste jo ikkje at någen hadde gått spor her, he he.

Marit sa...

Så flink Faya har blitt med apporteringen! Skal si det er fremgang siden mandag:) Her går det unna!

Aud Venke sa...

Nå er de i siget igjen. Så bra! Begynner å kjenne igjen den gamle iveren til ekvipasjen ;). Kjekke filmar.