onsdag 3. juni 2009

Nå er de hjemme igjen

Nå er det gått ei uke alt. Og Andy og Victoria har kommet hele hjem fra Englandsturen. De har hatt en fin tur til tross for at Victoria har vært syk noen dager. Først var de en tur på besøk hos foreldrene til Andy. Der fikk de muligheten til å stikke innom fugleparken. http://www.wwt.org.uk/centre/122/visit/slimbridge.html Siden fòr de over til London hvor de overnattet hos Joanna, Gez, Seth og boxeren Billy. Der har Andy fått øvd seg å bygge lekehytte og Victoria har fått lekt med Seth, som bare er 1 uke eldre enn henne. Foreldrene til Andy var og med opp til London. De overnattet på hotel og ble hele helgen. Ikke langt vekke fra familien McIlmurry er det en dyrehage. Der har vi vært en gang før, og nå fikk de muliheten til å reiser der igjen. http://www.chessington.com/ Utrolig gøy at alt gikk så fint på turen, men det er godt å ha de hjemme igjen.

Mandag var det ikke mange som var treningsivrige. Heldigvis var Gro og søsteren hennes det. De hadde trent litt allerede før jeg kom. Det gikk i sportrening. Faya fikk prøvd seg på et lite spor og når hun først fant ut nasen skulle i bakken og ikke i været da gikk hun veldig bra. Det er kjekt å se at Faya viser interesse for dette nå. Når jeg har prøvd tidligere, så interessen heller vært så som så. Så det er jo bare til å kaste seg i det og legge spor i tiden som kommer. Vi før allerede ny mulighet i morgen. Da er det aktiviseringskurs og spor og rundering på planen.

I går gikk vi tur sammen med Anne Lise og Scotty på Orre stranden. Utrolig deilig plass å gå tur. Har ikke vært der før. Og den skogen var jo bare så flott. Forstår godt hvorfor Anne Lise kaller den trollskogen. Og Faya darlingen min har jo begynt med ny hobby for tiden. Nemlig å rulle seg i bæsj. Æsj Æsj Æsj !!! .... for ein hobby :-( Og det gjorde hun så klart igjen. 2 gang denne uken. Hun som tidligere ikke gjorde sånn. Og nok en gang en tur i badekaret.

I dag har noen trykt på en bryter hos Faya. Røyte bryteren. I går når jeg dusjet henne falt det så og si ingenting av pels. I dag feller hun som aldri før. Perfekt timing spør du meg. Blir deilig for henne å kvitte seg med en del pels før sommeren setter skikkelig i gang. Og så satser jeg på at hun er ferdig røytet til vi reiser til England. De bruker jo en del tepper på gulvene i England. Så tviler på at vi melder henne på noen utstillinger før pelsen hennes er tilbake igjen.

2 kommentarer:

Gro sa...

Høres ut som Victoria har hatt en flott tur og opplevd masse.

Den der dritrullingen er noe dritt, spesielt hvis det er menneskebæsj det er snakk om. ÆSJ!!!

Snakkes på kurs i kveld. Håper at Maja har litt apetitt da, hvis ikke er det ikke lett å trene....
Må nok finne på noe bedre enn pølser iallefall, he he.

Elisabeth sa...

Ja du får dra fram indrefilèen :-)