lørdag 30. mai 2009

Agility

Torsdag var det tid for agility på aktiviseringskurset vårt. Det var utrolig gøy. Faya elsker jo å hoppe så dette slo veldig bra an. Vi fikk satt opp mange hinder. Hopp, ring,tuneller og slalom. Og i første omgang hadde vi alle hundene ute og gikk rundt på de forskjellige hinderne og øvde oss. Allt som har med hopp og tunneller var ingen problem. Men slalomen må me nok øve oss mer på ja. Itte pausen laget Arne til en bane som vi skulle få prøve oss på. En etter en gikk vi gjennom banen. Faya var rakende god. Og det var jo bare super gøy. Kansje jeg skal klare å somle meg til agility kurs snart. Det dumme oppi alt det morsomme var jo at kameraet er på ferie med Andy og Victoria i England, så jeg fikk verken filmet eller tatt bilder.

Fredag til lørdag har jeg hatt besøk av Irene. Det var utrolig koselig. Håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang. Takk for besøket Irene.

Elisabeth

3 kommentarer:

Gro sa...

Ja, det var kjekt å se Faya in action på torsdag. Hun var kjempeflink!!! Tror nok agility er en gren hun vil like å holde på med ja.

Aud Venke sa...

Ingen dum idè å tenke på agility for Faya. Ho har fart og spenst. Kanskje det blir eit av måla til hausten?

Elisabeth sa...

Ja det var veldig gøy. Vil trene mer på det.