onsdag 27. juli 2011

Trøffel helt

I lange tider har jeg undret litt over hva det egentlig er Bella graver opp i skogen og spiser. Har liksom alltid trodd der har vært nøtter. Men nå i det siste har hun vært helt ekstrem, og hvor er nå så alle nøtte trærne?? Så sa Andy så fint bare for å være morsom: " Kansje det er trøfler." He he... ikke sant.... sier jeg lite troende på det. Men så i går bare for morro skyld surfet jeg litt på nettet for å finne bilder av en trøffel. Og jo da. Det som Bella graver opp ser helt prikk lik ut som en hjortetrøffel. I Norge har vi bare den typen, og dessverre så er den ikke så veldig verdifull. Men allikevel så syns nå jeg det er litt kult å ha en trøffel hund. Kansje vi reiser til Frankrike på trøffel tur neste sommer. He he...


Her er noen bilder av 3 av de 6 trøfflene hun gravde fram i dag.


Elisabeth

2 kommentarer:

Marianne sa...

Kan man spise disse trøflene? Jaja, hvorfor ikke, kanskje du kan trene henne på kantareller eller noe når hun først er så ivrig ;)

Gro sa...

He, he Maja og graver opp slike "trøfler". Hun lærte det av Frida (Annette sin flat) Og Maja har lært dette videre til Isi, så det er tydelig at her har det vært modell- læring. : )