tirsdag 28. februar 2012

En måned har gått

I morgen har det allerede gått en måned siden vi fikk Lisa. Tida bare flyr. Og lille Lisa og kaldt Giga baby vokser som bare det. Hun er rolig og snill baby som sover masse. Og det er jo ennå uvirkelig at hun er så stor i forhold til det Victoria var. Hun er jo allerede opp i størrelsen til en 3-4 mnd. gammel baby. Rutiner har vi ennå ikke funnet. Eller jo.... Lisa har funnet en rutine. Og det er at når mamma skifter bleie da skal det tisses eller bæsjes utenfor. Selv om mammen er godt forberedt så klarer hun å "skyte" bæsjen vegg i mellom. Så det har blitt litt ekstra vasking kan man si. ;-)

Victoria ser ut til å være en veldig god storesøster. Hun er utrolig glad i Lisa. Og det kan bli litt vel i overkant mye kyssing og klemming på Lisa. Og så er det jo så gøy å være storesøster, for med den rollen har det jo følgt med flere storesøster pakker. Og det er jo da supergøy :-)

Hundene er svært tolmodige må jeg si. Det ser ut som om de takler det helt fint at enda et barn har dukket opp og at det medbringer litt mer venting av og til. Det har jo ennå vært litt kald og jeg er jo ennå godt forsiktig med bekken, så det har ikke blitt så mange trille turer med hund og vogn ennå. Men noen har det blitt på de fineste dagene. Så når det ikke er mulig/ønskelig så må hundene vente med turen til Andy er kommet hjem. Så den gamle tur rutinen vår er vekke. Det viktigste er jo at de får tur hver dag. Samme når på døgnet. Vi har ennå ikke kommet i gang med hunde trening. Så snart vi klarer å finne en litt mer rytme på dagen og litt varmere vær så er vi i gang igjen. Kjøpte nå en ny sele til Bella i går så jeg tenkte jeg skulle bruke som spor sele. For nå håper jeg at jeg snart får trent blodspor igjen. Det var jo så gøy. :-)

I går var vi og øyenlyste Bella. Og det gikk jo så fint. Ingen anmerkning. Så nå er alle helse resultatene inne og i boks for et eventuelt valpekull :-)

Elisabeth

1 kommentar:

Aud Venke sa...

Det er godt de er i gang med kvardagen igjen. :)