søndag 18. mai 2008

Vi har vært på Kreta

I natt etter en har flytur kom vi hjem fra Kreta. Der har vi kost oss masse. Deilig å kjenne litt varme og sol på kroppen. Vi har bodd på hotel Rithymna Beach som er rene luksus hotellet. Her hadde vi tilgang til 3 ute bassenger og et inne basseng. 2 kafèer og 3 resturanger, strandbar og vanlig bar. Pikoloer og det hele. Hotellet var stappfult av tyskere og franskmenn. Og selvfølgelig i pensjonist alder. Inni mellom så vi noen barnefamilier.
Det var en fantastisk uke. Victoria fikk helt dilla på bading. Både i basseng og badekar. :-) Mesteparten av tiden ble tilbrakt ved bassenget under parasoll og en stor palme. Dette gav oss et fantastisk skygge område til Victoria. Victoria må ha vært den største attraksjonen der nede den uken, for alle sammen smeltet jo helt for henne. Spesielt grekerne. De ble jo bare helt tullerusk når de så henne. Og Victoria hun nøt hvert sekund av oppmerksomheten :-)


Det som fanget vår store oppmerksomhet der nede var de fantastiske firfislene. Helt nydelige var de. Og det var enormt mange av dem.

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Så deilig. Likte spesielt bilete av firfirsla. Folk plar ta bilete av drinkane sine.... Godt du ikkje har gløymt dyra, Elisabeth! Og godt å ha deg heime igjen

Anonym sa...

Dei firfislene va jo ikkje te å glømme. Dei va jo over absolutt alt. Hold jo på å tråkka på ei ein gong. :-) Utrolig flotte va dei.