søndag 6. februar 2011

Og så litt hverdags ting

Vi har hatt besøk fra England i en uke. Det var gjøy. Spesielt syntes Victoria det var ekstra gøy. :-) Det var Andys foreldre som kom. Det har blitt en del slapping av, turgåing, ut å spise middag samt litt arbeid. Viktig å sette besøket i arbeid når de kommer. Tror aldri de har vært her uten å slippe unna. Denne gangen måtte Ian hjelpe til med oppussing av det nye rommet til Victoria. Skal bli spennede å se hvordan det blir til slutt. Victoria har valgt en tapet som er grå og sølv, og så skal plankene under være rosa. Sliter litt med å finne gardiner som passer til dette. Begynner å bli redd for at jeg må dra frem symaskinene å sy selv.
I tillegg så har Victoria vært i kirka og fått seg barne bibel. Det var stas gitt. Litt dårlig start der, men hun fikk biblen sin. På lørdagen skulle jo barna komme i kirken å få omvisning, lage noe fint kose seg med boller og saft og slik. Og på kalenderen vår stod det kl.12.30. Og jeg var jo ute i god tid. 15 min før. Når jeg kom syns jeg det var litt rart at det allerede var så mange biler der. Jo da. Hennes kongelige høyet hadde bare skrevet ned når det sluttet. Altså 12.30 og glemt å skrive ned når det begynte. Nemlig klokke 11. Godt jobba Elisabeth. :-) Victoria fikke nå med seg 15 minutter av det og heldigvis hele gudstjenesten på søndagen :-)
Og selvfølgelig til slutt: Litt hundebilder :-)





Elisabeth

1 kommentar:

Marianne sa...

Hehe, Elisabeth, det er ikke bare bare!! Spnne blemmer blir det nok flere av også, hehe, ikke lett å ha kontroll på alt!

Blir spennende for Victoria å få ny oppusset rom da!! Alle jenters drøm det!!

Å som vanligt, fin fine hundebilder ;)