tirsdag 9. februar 2010

Faya 4 år

Ja da var Faya og hennes søsken klart å blitt hele 4 år. Gratulerer så masse med dagen. Tiden flyr gitt. Vi har kost oss masse på dagen. Da selvfølgelig med masse mat. Mat er jo det Faya liker aller best, og da er det vel en selvfølge at på henne bursdag skal det spises :-) Det jeg tror hun likte aller best var mini bagels. Hun klarte ikke slippe de ut av syne et sekund. Hun satt og så på de helt til det var tomt. Aldri sett et så hult blikk på henne før :-)
Under ser dere Faya`s nye halsbånd. Se så fint det er. Det bestilte vi på: http://www.kifani.no/hundeutstyr/index.php
Var vanskelig å få et bilde av henne hvor halsbandet viste frem, (mye pels) men fikk et sånn passe et.


Her er Faya og Victoria i full lek. Faya har fått rollen som Askepott. :-) Utrolig søtt. Faya er utrolig flink og finner seg i det utroligste. Er ikke ofte hun går vekk. Så vi må alltid være hele tiden å passe på. Ei aktiv jente på 2,5 år kan finne på mye rart. Så det er viktig å følge med. Det er vi som voksne som har ansvaret for at både hund og barn skal ha det bra her. Vi har gitt Faya gode muligheter hvor hun kan få ro og fred. Men stortsett så ønsker hun jo å være med oss da.
:-)



Se hvor kaldt det var på tur en dag :-)

I kjelleren har vi store prosjekter på gang. Vi skal ha nytt bad. Og under hele riveprosessen har vi funnet mer arbeid. Det viser seg at skjult under finner vi sopp. Så her må det rives enda mer enn planlagt. Så nå må vi pusse opp vaskekjelleren og. Vi trøster oss med at det blir utrolig fint til slutt. Andy har jobbet som en helt der nede. Her er en liten filmsnutt fra rivings prosessen.

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Gratulera til Faya! Tenk 4 år. Dei byrjar bli vaksne hundane våre :). Nydeleg bilete av Faya Askepott!
Og flott halsbånd.

Gro sa...

Hurra for den som fyller sitt år!!!!

Gratla med dagen Faya. Det var virkelig et fint halsbånd ja.