onsdag 9. juni 2010

Og så hadde det gått enda en stund :-)

Her må det selvfølgelig skrytes litt. Se hvem som er forside pike :-)


Selv om det er over en uke siden siste oppdatering så skjer det ting og tang.

Her ser dere Anne Lise i action med Era, Scotty, Faya og Bella.




Til helgen er det jo Bellas første valpeshow. Og det trenes utstilling for harde livet. Stå, tannvisning og gå fint.




Vi har vært på hytte tur nok en gang. Og Bella har fått kallenavnet Bella Propella. Hmmmm... rart....



Bella elsker fremdeles bading. Eller rettere alt som har med vann å gjøre :-)




Skulle gjerne likt å filmet mer her, men jeg følte jeg måtte vise henne hvor hun kunne komme seg opp. Det gikk veldig bra, og hun har ikke fått noen varige mèn :-)



Ovenfor er et bilde som er speisielt tatt for deg Torhild :-)



På hytta fikk vi besøk av Laila med hunder og unger. Jeg og Laila gikk en tur med Faya og Tjorven mens Bella og Nero måtte vente fint på hytta.


Nero har fått tilbake en klump på øyet som han skal fjerne vekk igjen. Laila sa den hadde vokst ganske så for de siste dagene, så jeg håper alt går i det likeste laget. Krysser fingrene for deg Nero. :-)

Vann i badebasseng er og gøy. Husker Faya hennes første år med det store bassenget. Hun måtte vi utstyre med redningsvest når hun var utforbi alene, for hun tok fart og hoppet oppi, men kom seg jo ikke opp uten hjelp. Vi klarte ikke flylle hele bassenget, men har nå komt litt på vei. Og nytt større basseng er kjøpt inn, men det må lages plass til det før vi kan ta det i bruk. Så kansje det ikke kommer opp før til neste år.

Ja på landet har vi alt. Til og med hoppeslott. Det oppdaget Bella gitt. Kjempegøy :-) Men slike hoppeslott går det jo lett hull i, så stakkars Bella kunne jo ikke herje der. Ennå det ligger et nytt hoppeslott klart og venter på soverommet til mormor og morfar.




Disse skal hjelpe oss i hagen framover.



Vi har nå vært å trent i dag og. Bella har blitt ganske god på stå med kontakt. Så der har vi hatt framgang. Det å trave går det heller verre med. Hun hopper og spretter og står i. Så det kan jo bli morsomt på søndag. Tannvisning er hun heller ikke så veldig glad i. Vi øver i vei og får håpe på det beste.


Dette er utrolig vakre Dea. Hun poserer så fint foran kamera uten noen problem.
Og se så fint Era sitter uten å skreve til og med Torhild. Hun er skikkelig dame.

Faya har trent slalom. Og jeg føler det går litt framover nå. Men fremdeles lang vei å gå. Vi trente jo litt på programmet som Arne har satt opp til oss. Skulle nok trent veldig mye mer på det og. Og jeg krysser fingrene på at det ikke var i morgen det skulle være ferdig til. For da ligger vi tynt an. :-()




På dagens trening var det Andy som var fotograf. Det var faktisk første gang han var med på området for å trene. Han syns det var en flott plass. Og håper han ble fristet til å være med en annene gang og.


Etter utstillingen er det på tide å sette seg ned å lage et treningsprogram for Bella framover. Må gruble litt på hvor jeg skal begynne. Jeg er motagelig for forslag her. :-)

Elisabeth

7 kommentarer:

Aud Venke sa...

Dei hjelparane i hagen - ka var det?

Så kjekt med Bella i bladet :). Er du sikker på at du ikkje har fått tildelt ein vannhund i staden for ein fårehund?

Flinke de er til å trene.

Elisabeth sa...

Anne Lise sa ganske så tidelig at hu tror Bella komme te å voksa opp og tro hu e ein toller. Kansje hu har litt rett :-)

Dei gode hjelperane e masse små baby edderkopper. Andys store skrekk :-)

Marianne sa...

Flinke bella..Bløir spennende å høre hvordan det går med utstillingen da..Er nok kjempe lurt å øve litt først ja! Jeg er sååå dårlig på det, men så får jeg blåe sløyfer også da..pga dårlig handeling!!

Stakkars Bella som trodde tangen var "land"...hehe, ikke lett å komme opp derfra...Min første hund hoppet en gang ut i vannet fra brygga i Mandal, og der var det 1 meter med rett betong opp, så det var UMULIGT å få henne opp igjen, og det var laaaangt å svømme..Men jeg fulgte henne i flere hundre meter langs brygga til vi fant en plass hun kunne krype opp..Huff så ekkelt, hun var sååå sliten etterpå...Men å hoppe fra brygger ble hun aldri lei av!

T :-) sa...

Veldig fin forside :-))))

annemarlen sa...

Lycka till med Bella på utställning. Eydis är igång och tränar med klicker. JAg köpte klicker och bok från Canis. Vi har också börjat på "valpkurs". Nyttigt :-))

Ingbritt Sannel sa...

Hej Bella, vi hoppas det går bra för dig på söndag. Kanske tycker domaren att du har lite stora öron och du har ju lite tunn och öppen svans förstås men så får man se ut när man håller på att växa till sig.
Du är ganska lik din mor som lite.
Så fin är du också i tidningen.
Stor kram från mamma Geira och Ingbritt och Bertil Diljas kennel

Balder sa...

Hei Vardegjengen.
Dere er tøffe som tar med Bella på utstilling allerede! Det går nok kjempebra. Flotte hjemmesider, og det er koselig at dere er innom Balders blogg. Han ligner nok mye på sin far ja. Rolig og flott gemytt. I dag fikk vi besøk av Helga og hundene. Greit å få litt tyn av en myndig dame - nesten som i gamle dager når han fikk tyn av søster Freija og mamma Geira :-)