mandag 19. april 2010

Sosialisering i hundeskogen

Faya har virkeligen lært Bella at pinner er toppen.


I dag møtte vi Marit & hundene for en sosialiseringstur i hundeskogen. Lurte egentlig på om det var et litt dumt tidspunkt så tidelig på formiddagen. Er jo ikke alltid like mange som går da, men vi hadde hellet med oss. Det kom masse hund av forskjellige raser og størrelser. Utrolig gøy :-) Bella ble jo bare flinkere og flinkere. Hun er jo utrolig søt, og det syns jo samtlige vi møtte på. Og alle sammen klapper og koser og gir henne masse oppmerksomhet når hun hopper. Utrolig dumt egentlig. Da lærer hun jo at det lønner seg å hoppe. Og det er jo greit nå når hun er liten, men det er hun jo ikke evig. Her hjemme bruker jeg å vente med å kose med henne til hun setter ned. Og det virker veldig bra. Så jeg må bli flinkere å rope på lang avstand: "Ikke kos med hunden min når den hopper". :-)



Dea og Kari dukket og opp :-)


Etter turen var Bella trøtt. Og det passte egentlig litt fint. For da var hun jo mye roligere når vi måtte i butikken å prøve sele. Hun ble veldig søt i selen. Resten av dagen har vi slappet av i hagen med litt hagearbeid. Bella gikk et pittelite pølsesport bak garasjen. Fremdeles sjønner hun lite av det, men følte hun var mindre vims denne gangen.

Sosialisering er travelt, men gøy :-)

Elisabeth

3 kommentarer:

Aud venke sa...

Så flinke dokke e!

Marianne sa...

Det er så gøy å sosialisere!! Tenker dere ikke får gått langt om gangen..Alle vil vel hilse på den nydelige pelsdotten!! Jammen er hun flink ja! Og det med hopping er IKKE enkelt..Var hos dyrlegen her en dag, og mine hoppet rett opp på henne..Og til og med hun sa - nei da det gjør ingenting, det er så kooooseligt! Hmm, ikke enkelt å lære opp hundene da nei!

Elisabeth sa...

Ting kan gjerne ta litt tid når vi har med valp ja. :-) Og sånn skal det jo være. Og vi trenger jo ikke gå langt heller. Hopping er alltid en utfordring når du har en hund som er så utrolig glad i mennesker. Men vi skal nok få det til ( i hvert fall sånn noelunde :-) ).