lørdag 10. april 2010

Tur retur sverige

Da kan vi endelig si: Velkommen til Bella. :-)
Vi har vært på lang kjøretur til Sverige. Der har vi hentet vår nye valp Bella. Her hjemme kaller vi henne i hvertfall for Bella. På papiret heter hun Diljas Geyfa Eiksdóttir. Hun kommer fra kennel Dilja i sverige. Rasen er Islandsk fårehund. Vi gleder oss utrlig mye til tida som kommer og håper vi kommer til å gjøre en god jobb slik at hun blir en trygg og sosial hund.
Turen starte mandags morgen. Og det ble en lang kjøretur helt til Tjøme rett utenfor Tønsberg. Her overnattet vi på ei statoil hytte. Denne kjøreturen følte vi ble i det lengste laget. Så vi bestemte oss for å dele denne strekningen i to på vei hjem.
Tirsdag kjørte vi over til Sverige og til Örebro. Her var vi på et stort flott vannland. Det var utrolig gøy. Og den største premien av alt var jo å se smilet til Victoria. :-)
Osdag kjørte vi til Tystberga hvor vi finner Diljas kennel. Og vi var så heldig at vi fikk møte alle hundene og valpene. Victoria var jo helt i hundre. Endelig skulle hun få møte Bella. Det var utrolig koselig.

Mama Geira. Hun hadde mistet masse pels og var fremdeles på vei ned. Så hun ender sikkert opp som islands nakenhund snart. Godt det er sommer snart :-)




Bella var utrolig flink i bilen hele veien. Stort sett så lå hun å sov. Og når hun våknet var det på tide å stoppe.


Her spiser hun i dusjen på hotellet. Bella er en flink hotel hund :-)

Tilbake på hytta i Tjøme. Og se så søt hun er.










Bella syns det er litt uvant og ekkelt med halsbånd. Så hun måtte stoppe opp en del ganger og klø seg litt der.

Bella er utrolig tøff. Elsker utfordringer som klatring.
Se, jeg fant en søt liten pinne.
Vi delte den siste strekningen i to på vei hjem. Så den siste natta ble på Åvik utenfor Lindesnes. Her er det jo bare helt nydelig. Og enda vakrere var det jo selvfølgelig når vi hadde 15 grader. Sist vi var på denne hytta fridde min kjære husband.









Bella fikk kjenne på sjøen.
I dag kom vi endelig hjem. Og det tok ganske lang tid før Bella hadde sin første kvil etter vi kom hjem. Her var det masse som skulle sjekkes ut. Og hun elsker hagen. Og enda kjekkere var det jo selvfølgelig med nydelig vær.

Anne Lise og Scotty var selvfølgelig stein klar for å komme på besøk. :-)
Så langt er vi utrolig fornøyd med Bella. Jeg ser alle egenskapene jeg ønsker. Hun er kosen, lærevillig, fin balanse på rolig og i farta, så langt veldig flott språk, mye personlighet og utrolig glad.
Tusen takk Ingebritt og Bertil for at vi fikk kjøpe Bella av dere. Hun er utrolig deilig :-) og vi føler oss utrolig heldige som fikk denne muligheten. Og vi lover vi skal gjøre vårt aller beste for å ta godt vare på henne.
Elisabeth
Til slutt må jeg legge ut bildene av Vicky som jeg har lovet tidligere. Det tok vist litt tid før de ble lastet ned på pcen.



2 kommentarer:

Aud Venke sa...

SÅ VAKKER HO ER!!!!

Gro sa...

Nyyyydelig! Som en liten isbjørnunge..... : )