fredag 14. november 2008

Hvor ble det av Faya?

I natt i halv fire tiden våknet jeg av at Andy tullet rundt i huset. Så jeg spurte hva han egentlig holdt på med. Han lette etter Faya. Han hadde hørt henne pipe, men han kunne ikke finne henne noen plass. Og det var nå så rart og for hun var jo med oss når vi la oss. Men ingen hund å se. Etter en stunds leting syns nå vi dette var i det rareste laget. Og jeg hadde jo ikke hørt en eneste lyd fra henne. Til slutt så fant vi henne. Inni klesskapet. Der hadde hun lagt seg godt til rette. Og vi har nok ikke sett henne når vi lukte skyvedørene i går kveld. Hun har nok sovet godt der. For hun sa jo ikke noe før midt på natten. :-)

Om noe sånn skal skje igjen så skulle vi hatt en god spor hund til hjelp. Kansje en stor svart en med rosa gris. Den hadde sikkert funnet henne på få sekunder. :-)

Elisabeth

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid beredt te å redda deg, Faya! Men ka skulle du i skapet? Er det møje mas med desse folka dine siden du trengte å gjømma deg i skapet? Det e veldig in å komma UT av skapet for tida ikkje å gå inn i det, Faya!

Gro sa...

He he, godt gjort det der, Faya. Kan tro dokker lurte når dokker ikkje fant hu.....
Tror kje eg har hørt om liknende historie før, he he.