lørdag 19. juli 2008

En dusj

En stund nå har jeg vurdert å vaske Faya. Og i dag fant jeg ut at det var på tide. Pelsen var blitt sånn at det legger seg et belegg på handa når vi klapper henne. Og det er vel heller ikke så lenge til hun skal på utstilling. Så det bar i dusjen med henne. Til å være en hund som elsker vann, så er det ikke noe gøy å bli vasket på tross av alle gobitene som kommer. Se bildene av den stakkars jenta vår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars deg Faya! Eg bekte plent å gå i dusjen. Er sikker på at det er farligt. Nei, gje meg sjø, vatn, sølepyttar - det e vatn å bli rein i det. Men det der som komme ovanfrå. Æsj!

Du såg forresten ganske rare ut. Men du blir sikkert pene.

Anonym sa...

Heilt enig. Dusjen e langt fra så gøy som alt annet vann. Men eg får jo så masse godbitar når eg e i dusjen. Men eg lika det ikkje for det. Og ittepå så e det jo bare så deilig å rulla seg i graset på tepper og alt så det går an å rulla seg på.

Eg e vist ikkje blitt fullt så vakker ennå. Dei seie eg e blitt fluffy. Så dei ska vist greia meg å sånn i dag. Det e ikkje heller det kjekkaste eg vett, men det e nå mye bedre enn dusjing da. Så håpa eg blir godkjent ittepå. E jaggu meg ikkje enkelt å varra vakker gitt.

Faya

Gro sa...

Heia
Så ikke helt fornøyd ut her nei Faya. He he, måtte le litt når jeg leste om alle parringene.... men jeg har heller ikke peiling på dette og hvordan det skal være. Maja har enda ikke fått løpetid hu..... nåå har eg venta lenge på den syns eg. Ja ja like greit at hun ikke fikk den på hytta egentlig, så nå håbe eg at hu "holde seg" ei uke til mens me e på Tjørn og. Blir kanskje i byen etter denne uka i fjellet. I tilfelle kommer jeg sikkert på trening i neste uke, tenker jeg. Ha en fortsatt fin sommerferie.

Anonym sa...

Kjekt å hørra fra deg. Glede oss te dåkke e tebake på trening.

Et lite tips når det gjelde å ha kontroll på løpetida og kor lang tid det e mellom kvar gong og sånn e å skriva ned kvar gong løpetida begynne. Men kansje du gjør det allerede. E jo ikkje alltid hundane følge det så står på papiret.