lørdag 19. juli 2008

Trening etter hyttetur

I går var vi på trening igjen etter vi har vært på en hyttetur. Trening gikk hel ok. Det var kun Faya som fikk være med. Chico halter/hopper mer enn vanlig ennå, så foten bør så absolutt ikke være på asfalt. Heldigvis har såret grodd. Faya va godt med. Først skulle Faya stå på en klosse. Litt graving og slik i starten, men til slutt sto hun en stund. Fornøyd med det. Vet ikke helt om det er så mye vits å ta den øvelsen i og med poengen er at hun skal følge meg ved bruk av bakpart i begge retninger mens vi står på samme plass. Og det kan hun jo egentlig. Men ville nå prøve for alle de andre gjorde det jo :-) Pia var superflink. Så trente vi apportering ( siden alle andre og gjorde det). Faya har blitt dyktigere å holde apporten, spesielt dummyen, siden sist. Noen som har tjuv trent henne mon tro??? Eller kansje hun har sett en film eller no?? Eller kansje hun fikk med seg at Ekko måtte bære en ekkel metallapport og så var hun bare sjele glad for at hun slapp det.... ikke vet jeg. Det som var litt dumt var at hun to ganger ikke ble sittende etter bli kommando når jeg kastet apporten. Har hun blitt ivrig på apporten mon tro? Kansje det begynner å bli gangske gøy nå når hun har blitt så flink??? Ser nå ut som om hun koser seg. Og ikke er hun så stressa etterpå heller. Sist ut var innkalling. Og det gikk strålende. Til og med når Silje sto i midten og lokket med kylling. Pia og var veldig dyktig med innkallingen. Ekko syns det at Silje og leken var alt for fristende, så han måtte får noen innkallinger uten forstyrrelser. Og da gikk det så ei kule. Kjekt med ei treningsøkt igjen. :-)

På Karmøy ligger Gaya på Veagårdens Toller og før. Så langt har hun ploppa ut tre gutter og tre jenter. Og kansje det er en til som skal komme. Vi venter i spenning. Og gleder oss til å se dem både på bilder og live. Godt jobba to og firbeinte. Stå på.

Elisabeth

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Det er jo kjempeflott at Faya har tatt teikninga med apportering. Kanskje du må kome ut av feriemodus og inn i treningsmodus slik at Faya blir trent på det ho treng og ikkje det som vi andre gjer ;-). Hadde ikkje du ein plan for året fram til konkurranse???

Anonym sa...

Jo har det, og ligge langt på itteskudd. Faya har jo ikkje virka heilt så hu ska perioden før løpetida og nå e det vist eg så ikkje virka heilt. Sånn e det vist bare. :-) Ska prøva å skjerpa meg.

Elisabeth