fredag 11. juli 2008

Chico + Faya = Hææææ????

Nå er det vist ei stund siden jeg har skrevet i bloggen nå. I og med vi har vært vekke så har det ikke vært noe trening med hund. Men masse bading i stedet. Helt toppen sier hundene. Sommer er deilig på landet.

Fayas løpetid er ikke helt å forstå seg på. På lørdag og søndag stilte hun seg villig opp for Chico og når Chico får kommet seg oppå så angrer hun. Men da var jo han alt i gang med hele prosessen og det var ingen vei tilbake. Så de hang fast. Etter de to dagene har det egentlig ikke vært noen som helst interesse. Men så etter vi kom hjem fra dyrlegen med Chico i dag er plutselig Faya super forelsket og Chico med. Og så har de seg en parring til, hele 5 dager etter forige paring. Og interessen er vekke igjen etter det. Ingen tvil om at før vi skal parre henne i mars/april må vi ta blodprøver. Lurer på om det er andre som har opplevd paringer med så mange dagers mellomrom.... (For de som lurer: Chico er sterilisert, så det er ingen fare for at det blir valper.)

Dyrlegebesøk ja: I en halvannen ukes tid har Chico haltet mer enn normalt. Vi har kun gått turer rett utenfor huset og da har han hoppet mesteparten av tiden. Det har jo gått litt opp og ned med den foten. Av og til har han haltet mer enn andre ganger. Og med rolige dager så har jo foten kommet seg. Så vi har ikke bekymret oss så mye. Men i går kom det et sår som tydelig plaget han en del. Så i dag har vi vært hos dyrlegen. Såret viser seg å gå helt ned til skinnen og langs skinnen. Bernt sprutet litt antibiotika inni. Og så får vi se om det går bedre da. Og vi som trodde all fare var over og at kroppen hadde tatt i mot. Om det er skinnen eller en skrue vet vi ikke. Vi får se hvordan det går nå og så får vi ta det der etter.

Victoria har hatt utviklet seg masse den siste tiden. Motorikken skyter til værs. Og hun kan nå gå. I går møtte vi Irene med barna på Amanda senteret, og da gikk Victoria Amanda rundt. Det tok veldig lang tid. Men det var jo selvfølgelig veldig søtt og. Litt bæring ble det inni mellom. Vi skulle tross alt noen ærend og.

Elisabeth

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Skal seie dei kosar seg. Du få rsjekk emed ekspertisen når det gjeld parring. Eg håper på trening på måndag. Er litt treningssugen no.

Anonym sa...

Så kos. E du hjemme igjen???? Håper du har hatt det gøy. Eg kan nok ikkje komme på trening før på torsdag, så då snakkes me kanjse da :-)

Elisabeth