torsdag 3. april 2008

Anne Lise og Scotty var på besøk

I går var vi så heldig å få Anne Lise og Scotty på besøk. Vi fikk oss ei god utstillingstrening. Det første vi gjorde var å sleppe de rødhårede sånn at de fikk løpe av seg litt energi. Så var vi i gang. Scotty er bare helt fantastisk i pelsen nå og Faya`s pels ligger i støvsugeren. Scotty løp ganske bra. Her er det viktig å ikke løpe for fort, for ellers mister han helt fokuset og begynner å gallopere. Men med litt mer trening så tror jeg det går fint an å få øvd på å løpe fortere. Belønningen til Scotty må komme raskt. Ellers setter han seg. Anne Lise hadde og et forsøk på å løpe med ham. Men stakkars Anne Lise er ikke helt frisk, så det ble litt masse hosting ut av det. Håper du snart blir frisk igjen Anne Lise. Faya løp og sto som en drøm.

Jeg gleder meg masse til lørdag. Skal bli spennende å se hvordan det går. Tror det at vist Scotty forholder seg rolig (det kan jo skje et under) så vil jo han gjøre det knakende bra. Anne Lise satser på fint vær den dagen slik at hun får slitt ham ut før hun kommer til utstillingen. Faya`s skjebne ser vel heller ikke så bra ut. Dommeren vil garantert se det at hun er ei flott og kraftig tispe selv om hun ikke har pels. Vi kan jo håpe på at han ser det slik. :-)


Takk for et trivelig besøk Anne Lise.


Elisabeth

1 kommentar:

Aud Venke sa...

Stilig, Elisabeth. Denne bloggformen er veldig lett å håndtere. Og det beli fint til lt det grøne de har :-). Snakkes i kveld.