tirsdag 1. april 2008

Ikke mange på trening nei

I går var det kun Silje med Pia og jeg med Chico og Faya som kom på trening. Noen var på sporkurs og hvor resten var vet jeg ikke. Men vi som stilte opp fikk ei god trening. Faya fikk trent på dekk (pang dekkene kom ), sitt opp (klarte mange gode uten at rompa fløy til værs), på plass og stå. Chico trente på dekk, sitt og stå.
Pia hun har et stort ønske om å bli klovn. Det er jo bare et syn å se henne i arbeid. Pia har mange versjoner av på plass:
o legge seg ned på ryggen og rull
o legge seg bak silje
o sitte laaangt bak silje
o sitte på høyre

Det var jo ingen tvil at her var det noe som ikke helt var som det skulle. Morsomt, men feil. Her måtte vi jo prøve å gjøre noe. Lek. Pia elsker å leke. Så vi bestemte oss for å ta lettere øvelser og belønne med masse lek. Vi begynte med innkalling. Og det var tydelig at innkallingen ble morsommere og morsommere. For på slutten så suste hun bare full fart bort over til Silje. Så gøy å se. Og så prøvde vi med en enkel øvelse som sitt uten å legge på kommando. Og Pia hun satt. Og så bestemte vi oss for å vente det litt an å se hva mer hun ville tilby. Og jo vist da. Det kom en dekk. Så bra. Vi merket jo og at mat belønningen heller ikke var helt rett. For Pia var plutselig mye mer interresert i Makrellen til Chico. Og heldigvis så hadde silje og med ei slik tube. Og vips så kunne klovnen på plass. Men en gang klovn alltid klovn. For hvordan går vi inn i bilen. Jo vi legger oss på ryggen og ruller.

Elisabeth

Ingen kommentarer: