fredag 4. april 2008

Chico var med på tur til Vigdelstranden

I dag var Chico med på en skikkelig tur på Vigdelstranda. Dette er ei lita strand med fint terreng for Chicos fot. Dette var helt deilig syns han. Spesielt når været var så deilig. En tur i det korteste laget for Faya. Men hun fikk nå lekt og kost seg masse med en pinne. Så her var alle glade. Fine bilder fikk jeg og tatt. Og se hvor fin Faya er selv om hun ikke har så mye pels. :-) Chico brukte foten sin masse. Han hoppet kun når han måtte skynte seg litt. Utrolig gøy at det går så bra med han nå. Ikke går han på antibiotika heller og det ser ut som om det går greit.

Victoria og jeg har og vært på et besøk i Sømme barnehage i dag. Det var veldig gøy å treffe alle sammen igjen. Merket i dag at jeg bare var så klar for å jobbe igjen. Utrolig gøy å se hvordan det går med barna. Og for en utrolig utvikling det har vært på den i det siste. Og utrolig gøy å se hvordan Victoria trives der. Så synd vi ikke har fått barnehageplass. Vi trenger det jo bare så mye.



Elisabeth








1 kommentar:

Aud Venke sa...

Så bra at Chico fekk seg ein tur. Såg herleg ut på stranda. EG er fredgastrøytt og Ekko er svært lite nøgd med matmor. Vi kunne no ha funne på noko....