lørdag 5. april 2008

Utstilling Orrehallen

I dag har vi vært på utstilling. Og der var jo mange kjente. Anne Lise, Aud Venke, Silje, Karin m/mann og Marit m/mann. Anne Lise hadde med seg Scotty som skulle inn i ringen og marit hadde Punky med seg. Lille punky fikk en 2 plass. Hun er jo bare så søt. Jeg fikk æren av å stille Scotty. Før vi skulle inn i ringen fikk jeg ganske god kontakt med ham. Overraskende bra med tanke på alle hundene som er der. I ringen hadde jeg ikke så god kontakt med ham, men den var i grunn ganske grei. Og sånn typisk så står han jo heller ikke så fint når dommeren skal se på. Men derimot når aspirant dommeren (dame som holder på å utdanner seg til å bli dommer) ser på ham. Da står han jo som en drøm. Når vi løper så hadde han det litt vanskelig for å konsentrere seg. Masse han heller vil lukte på, og så vill han jo heller gallopere. Tannvisning gikk helt fint begge gangene for ham, og det gikk og helt fint å ta han på tekstiklene selv om han aldri har øvd på det. Han endte på en 2 plass i si gruppe. Så var det nakenhunden Fayas tur. Faya står som en drøm løper som en drøm og det kjekkeste av alt er jo at tannvisningen går som en drøm begge gangene. Så gøy. Til slutt ender hun på en 4 plass i gruppa si. Hun fikk veldig god kritikk. Men dommeren mente hun var litt lett i dag. Ikke så løye det med tanke på at hun mangler ca 3 kg pels. Men selvfølgelig så syns jeg det at hun var den fineste tispa i dag og. Hun har en helt annen eleganse over seg liksom. Og hun stiller seg opp som om hun har gjort dette i 13 år. Hadde hun hatt pels så hadde hun knust dem i senk hele gjengen.

Øverste bilde er Punky med pappaen i ringen.

Her er Scotty i action.



Se så elegant Faya er.
Elisabeth

4 kommentarer:

Aud Venke sa...

Blei Scotty nr 2 i gruppa? Eg opplevde som om du kom lenger med Faya enn med Scotty, men så skjønte eg jo lite av det heile.

Marit sa...

Hei og gratulerer! Er enig i at Faya hadde gjort det knallbra med mer pels!
Godt gjort at du gikk i ringen med Scotty.
Marit

Anonym sa...

Joda han blei nr. 2. Og så var det jo bare 2 hunder i gruppa hans og da. Så eg valgte og se det som en god 2 plass i stedet for en siste plass :-) Han var jo flink da.

Anonym sa...

Hei Marit.
Ja Faya er jo ganske fin. Så hadde hun hatt pels så hadde hun garantert blitt BIS. :-)

Scotty e ein deilige villbasse. Så eg e glad for at han var så pass rolig. Det kunne jo fort hendt masse morsomt med ham. Anne Lise har vært flink og slitt ham litt ut før hun kom. Det var nok lurt. Og med masse trening så ska me nok klara få Scotty lika flink som Faya i ringen.

Og grattis med Punkys 2 plass. Tror nok hu komme te å få masse gode resultater i framtiden ja :-)

Elisabeth