mandag 28. april 2008

Mandagstrening med flere økter

I dag trente vi sammen med Marit og Punky. Punky er bare så deilig. Og mye av språket hennes er så likt Tjorvens. Hadde Laila møtt henne så tror jeg hun hadde smeltet helt. Først trente vi alle sammen på felles dekk. Jeg fikk to nesten perfekte. Den første gikk jeg vekk og satt meg i god stolen og var vel vekke i rundt om 1,5 minutt. Og andre gang gjemte jeg meg vekk. Veldig fornøyd med felles dekken i dag. Det som kunne vært bedre var dekken. Kunne vært litt tjappere. Etter det kom Silje og tok tannvisning på Faya. Hun satt som en drøm. Så gøy. Så fikk Chico komme ut å trene litt felles dekk. Her trente vi midt i mellom Ekko og Scotty så jeg gikk ikke fra ham. Men han er rask med å sette seg opp igjen etter han har vist oss noen fantastiske pang dekker.



Så var det bakpartstrening. Først venstrepiruett i utgangsstilling. Så rygge inntil vegg. Og denne gang uten å tråkke på foten hennes. Så var det å prøve å svinge da når vi rygger. Vi fant oss en fin kant. Men Faya har det egentlig med å kutte svingen gitt. Så da øves det kun på å stå i ro og så ta en venstre vending. Prøver så å rygge litt for så å ta en venstrevending, men hun koblet ikke helt den. Tilbake til å stå i ro, som gikk greit.



Apprtering fikk vi og trent på. Først med vanlig apport. Og det gikk helt fint. Så hadde Marit med seg en dummy. Vi gikk ned på graset. Interessen var til stede. Hun løp etter den, men så tenker Faya nok hmmm... hva er dette? Hva skal denne egentlig brukes til? Så vi klikker litt for bare å holde den bare sånn for å vise henne at den kan brukes som en vanlig apport. Og vips så skjønte hun det. Først kommer hun tilbake med den uten å gå på plass. Og til slutt får vi en helt nydelig apportering med på plass og det hele.



Stå er ikke den øvelsen vi har gjort det best på. Og heller ikke i dag. Så her er det bare til å gå tilbake til start som Marit råder oss til. Men denne gangen skal vi gå fot og vente på frivillig stopp i stedet for å rygge og vente på frivillig stopp. Vi fikk til noen slike og sluttet med den der.



Punky hadde trent tidligere i dag, så hun var litt trøtt og fikk derfor kun ei økt. Her trente hun på utgangsstilling og bakpart. Og Marit ble ganske glad når Punky rygget inntil veggen :-) Apportering trente hun og på.



Elisabeth





Se her. Faya har fått litt pels nå :-)

1 kommentar:

Aud Venke sa...

Så gode vi er :-). Det er kjekt med desse treningane der vi får ein del ut av det. Nå gjeld det å ta med seg notatet på kor langt vi kom, gå eit skritt tilbake og så to skritt fram neste gong.